Udsten mirabellerne og kom dem i en skål. Rør dem rundt med 1 spsk honning og fintrevet citronskal. Sæt til side.
Sæt ovnen på 180 grader almindelig ovn.
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Ca. 1-2 minutters tid.
Smelt smør og lad det stå og køle af en smule til det skal røres i senere.
Kom mandlerne i en minihakker og blend dem til mandelmel.
Bland hvedemel, bagepulver og vaniljepulver sammen og sigt det i skålen med æg og sukker. Kom mandelmel i og vend det hele sammen med en spatel.
Kom smeltet smør i og rør rundt.
Krøl et ark bagepapir og fold det ud igen. På den måde er det nemmere at beklæde et ovnfast fad med det. Mit fad er 23 x 23 cm.
Vend til sidst mirabellerne i dejen og vend rundt.
Hæld dejen i fadet og sæt i ovnen.
Stik i dejen for at se, om den har fået nok efter 35 minutter. Der må gerne sidde fugtige krummer på, men ikke rå dej. Ellers giv den 5 minutter mere.
Lad kagen afkøle og drys med flormelis.
www.juliekarla.dk