Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Kikærter i karry
Forb. tid
15
min
Tilb. tid
1
t
Super lækker og mega nem ret med kikærter i karry for hele familien!
Ret:
Hovedret
Køkken:
Indisk, internationalt
Antal
:
2
personer
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
200
gr tørrede kikærter
500
ml
kokosmælk
1
stort løg
75
gr optøet frossen spinat
1
spsk
kokosolie
2
spsk
god karry
(medium styrke)
1
tsk
spidskommen
1 1/2
tsk
salt
1
tsk
sukker
skal af 1/2 øko citron
1/4
rød chili
1/2
æble
Sådan gør du
Sæt kikærterne i blød aftenen før, og kog dem den næste dag i en gryde med rigeligt vand, indtil til de er møre. Det tager ca. 45-50 minutter.
Svits karryen af i kokosolie i en gryde. Tilsæt finthakkede løg, chili og spidskommen. Hæld kokosmæken i og varm den op.
Tilsæt revet citronskal og sukker. Pres det meste af væden ud af spinaten og kom den i.
Tilsæt til sidst de kogte kikærter og smag til med salt. Server kikærterne i skåle og drys med små æbletern og lidt ekstra finthakket rød chili.