Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Lækker bulgursalat med hokkaido opskrift
Forb. tid
20
min
Tilb. tid
20
min
Køkken:
salat
Antal
:
4
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
2
dl.
bulgur
3
dl.
vand
1
mellemstor hokkaido græskar
Frisk persille
Frisk basilikum
Frisk timian
2
mozzarellaoste
6-7
tørrede figner
Olivenolie
Æblecidereddike
Sådan gør du
Skær hokkaido græskaret i små stykker og fordel stykkerne på en bageplade.
Hæld godt med olivenolie over (her skal man ikke være karrig med olien, da græskarstykkerne ikke må blive for tørre) og ca. 2 spsk. æblecidereddike.
Drys med rigeligt salt og peber og bag græskarstykkerne i ovnen ved 200 gr., indtil de er færdigbagte.
Hæld bulguren i en lille gryde sammen med 3 dl. vand og lidt salt.
Bulguren skal simre under låg indtil al væden er optaget og bulguren er færdigkogt.
Det plejer at tage ca. 10 minutter, men hold øje, så det ikke brænder på.
Hak persille, basilikum og timian fint (jeg brugte ca. en stor håndfuld af hver) og bland det sammen med den færdigkogte bulgur.
Bland derefter bulguren sammen med de bagte græskarstykker og smag til med ekstra olivenolie, æblecidereddike, salt og peber.
Anret salaten på et fad og pynt med mozzarella og skiver af tørrede figner.