Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Lækker salat med spinat og solbærdressing
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
15
min
Antal
:
2
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
100
gr. frosne solbær
2
spsk.
balsamicoeddike
1
spsk.
kokospalmesukker eller rørsukker
100
gr. friske spinatblade
1
dl.
kogte perlerug
4
mellemstore kogte rødbeder
1
håndfuld ristede valnødder
125
gr. fårefeta
Fint hakket persille
Sådan gør du
Varm de frosne solbær op i en gryde sammen med balsamicoeddike og kokospalmesukker. Lad det småkoge et par minutter.
Blend de varme solbær med en stavblender, indtil man har en fin dressing.
Anret spinatbladene på et fad, pynt med skiver af rødbede, rugkerner, ristede valnødder og smuldret fårefeta.
Pynt med friskhakket persille og du har en lækker salat.