Jeg ved godt, at det er en tilsnigelse at kalde de her rødbedehapsere for ravioli. Men jeg synes nu godt, man kan alligevel. For tynde pastaplader er skiftet ud med tynde rødbedeskiver og fyldt med den dejligste makrelrillette.
Skræl rødbeden og skær den i meget tynde skiver på et mandolinjern. Kom dem i et lille fad og hæld æblecidereddike og olivenolie over. Vend det hele godt rundt og lad det stå og trække til de skal bruges.
Pil kødet ud af fisken og fjern skind og ben. Pluk kødet i mindre stykker og kom i en skål.
Tilsæt creme fraiche og æblecidereddike og rør det hele godt rundt til makrellen får konsistens som en rillette.
Vend til sidst rødløg i og smag til med friskkværnet peber.
Anret feldsalaten på 4 små tallerkner.
Læg skiver af avocado over.
Placer skiver af rødbede og læg en teskefuld makrelrillette oven på. Afslut med en skive rødbede. Der skal gerne blive 2 raviolier til hver.
Drys med fintrevet citronskal og servér.
www.juliekarla.dk