Kog terninger af butternutsquash i vand, så det dækker og 1 grøntsagsbouillonterning.
Kog dem indtil de er møre.
Hæld vandet fra MEN gem ca. 1 dl. grøntsagsbouillon til saucen.
Kom de færdigkogte græskartern i en foodprocessor eller blender sammen med 1 dl. grøntsagsbouillon, 1 dl. mælk, 1 god knivspids revet muskatnød, chiliflager og revet parmesan.
Blend indtil man har en cremet, tyk sauce. Tilsæt evt. mere mælk eller vand, hvis du vil have den tyndere.
Smag til med salt og masser af friskkværnet peber.
Hæld græskarsaucen tilbage i gryden og hold den varm.
Steg baconen sprødt på en pande og læg den færdigstegte bacon over på et stykke fedtsugende køkkenrulle.
Kog pastaskruerne indtil de er al dente og bland dem sammen med græskarsaucen. Vend 2 håndfulde fint hakket salvie i og servér pastaretten med den sprøde bacon, der er skåret i små stykker og ekstra frisk salvie. Drys med masser af friskkværnet peber og flagesalt.