Nem salat med græskar og perlebyg kan laves i et snuptag og mætter rigtig godt.
Ret:
Hovedret, Salat
Køkken:
Nordisk køkken
Antal: 2personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
1/2hokkaido græskarca. 300 gr.
Olivenolie
Salt og peber
1dl.perlebyg
Vand
2spsk.basilikum
2spsk.timian
1spsk.olivenolie
75gr. feta
3spsk.ristede græskarkerner
Sådan gør du
Skræl hokkaido græskaret, fjern kernerne og skær det i små stykker. Vend græskarstykkerne i olivenolie, drys med salt og bag stykkerne i ovnen ved 200 gr., indtil de er møre.
Kog perlebyg i rigeligt vand, indtil det er færdigkogt.
Vend perlebyg med olivenolie, fint hakket timian og basilikum og smag til med salt og peber.
Vend de bagte græskarstykker og smuldret feta i og pynt med ristede græskarkerner.