Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Oksefrikadeller
Forb. tid
15
min
Tilb. tid
15
min
Samlet tid
30
min
Oksefrikadeller som både børn og voksne vil kunne li'
Ret:
Hovedret, kød
Køkken:
dansk, Italiensk
Antal
:
4
personer
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
400
gr.
hakket oksekød
2
spsk.
fint hakket timian
1
håndfuld
fint revet parmesan
1
stk
presset fed hvidløg
1
stk
lille revet løg
1
stk
æg
1
spsk.
ketchup
1
lille tsk.
salt
Masser af frisk kværnet peber
1
knivspids
chilipulver
Sådan gør du
Bland først alle ingredienser sammen bortset fra oksekødet.
Bland derefter kødet godt sammen med ingredienserne. Brug gerne hænderne til ælte farsen, da det får farsen til at binde godt sammen.
Varm olivenolie op på en pande.
Form oksefrikadeller med en ske og steg dem på alle sider, indtil de er gennemstegte.