Bring en stor gryde med vand i kog til gnocchierne.
Snit bladselleri fint og skær guleroden i små tern.
Hak løget og hvidløg fint.
Varm olivenolie op i en høj pande, og steg grøntsagerne et par minutter under omrøring til de er let gyldne.
Kom kødet i og lad det stege ved høj varme, mens der jævnligt røres rundt. Steg 7-10 minutter til kødet bliver gennemstegt og gerne en smule sprødt i kanterne.
Tilsæt flåede tomater, tomatkoncentrat og vand og rør rundt.
Kom balsamicoeddike i, laurbærblade, krydderier, sukker og salt.
Lad kødsaucen simre i ca. 10 minutter ved lav varme.
Kog gnocchierne 1-2 minutter til de begynder at komme op til overfladen i gryden. Si vandet fra og kom gnocchierne direkte i panden med kødsaucen. Vend det hele godt rundt og så er den klar til servering.
www.juliekarla.dk