Hak skalotteløg og hvidløg fint.
Steg det gyldent 1-2 minutter i olivenolie i en dyb pande.
Halvér tomaterne og kom dem på panden.
Tilsæt tørret rosmarin.
Tilsæt orzo pastaen og rør godt rundt, så pastaerne bliver blanke.
Kom 1 spsk æblecidereddike på og lad det koge helt ind.
Tilsæt grøntsagsbouillon, skru ned og lad retten simre under låg i ca. 12-15 minutter. Rør undervejs et par gange, så det ikke sætter sig fast i bunden.
Mos fetaen groft med en gaffel og rør den sammen med creme fraiche. Stil til side til servering.
Når orzo pastaerne er al dente og retten er dejligt cremet som en risotto tilsættes fintrevet parmesan.
Hak basilikum groft og vend også det i retten.
Smag retten til med friskkværnet peber og flagesalt.
Anret på fire tallerkner og servér med 1-2 spsk fetacreme ovenpå.
www.juliekarla.dk