Brug en gryde, gerne støbejern, der kan sættes i ovnen
Hak skalotteløg og hvidløg fint og steg det gyldent i olivenolie i 1-2 minutter.
Tilsæt krydderierne og rør godt rundt.
Kom pastaen i og rør det hele rundt.
Tilsæt hønsebouillon.
Tilsæt tomatkoncentrat og rør godt rundt.
Tilsæt hakkede tomater og læg låg på.
Lad pastaen koge under låg i 10 minutter. Men rør undervejs, så pastaen ikke sætter sig fast i bunden.
Sæt ovnen på 200 grader.
Tag låget af gryden efter 10 minutter og rør revet parmesanost i. Smag til med salt og peber.
Drys revet ost over og læg skiver af chorizo på. Drys med friske basilikumsblade og sæt gryden i ovnen uden låg.
Bag pastaretten i ovnen i 10 minutter til osten er dejligt smeltet og chorizo pølsen sprød.
www.juliekarla.dk