En super skøn og enormt sommerlig pastaret med danske asparges og ærter
Sæt vand, tilsat salt, over til at koge til pastaen.
Bælg ærterne, skyl aspargesene og skær dem over i mundrette stykker.
Når vandet koger tilsættes pastaen og koges al dente.
Snit hvidløg og steg det kort i 2 spsk. olivenolie i en dyb pande. Det må ikke tage farve.
Tilsæt asparges og rør godt rundt. Lad stege 2-3 minutter. Tilsæt ærterne og vend rundt.
Tilsæt citronsaft-, skal, salt, smør og peber. Vend til sidst frisk mynte i. Smag til og skru ned for varmen.
Vend den kogte pasta sammen med asparges og ærter i den dybe pande.
Anret pastaretten på to tallerkener. Dryp med god olivenolie. Læg skiver af gedeost oven på og drys med salt, peber og revet citronskal. Servér!
www.juliekarla.dk