Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Perlebygsalat med æbler, abrikoser og jordnødder
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
20
min
Denne perlebygsalat er et super lækkert alternativ til de klassiske hvide ris.
Ret:
Salat, Tilbehør
Køkken:
dansk, internationalt, nordisk
Antal
:
4
personer
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
250
gr perlebyg
2
spsk
olivenolie
2
spsk
æblecidereddike
2
stk æbler
1
håndfuld tørrede abrikoser
1
håndfuld saltede jordnødder
Sådan gør du
Kog perlebyggen i rigeligt vand i ca. 20 minutter eller indtil de er færdigkogte, men stadig har bid.
Bland de færdigkogte perlebyg sammen med olivenolie og æblecidereddike.
Skær æblerne og de tørrede abrikoser i tern og bland det sammen med perlebyggen.
Drys de saltede jordnødder over og server retten til boller i karry eller andre karryretter.
Uha, en perlebygsalat med æbler, abrikoser og jordnødder kan varmt anbefales!