Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Pift dine grønne salater op
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
Friske krydderurter som f.eks. purløg
mynte, løvstikke, oregano, persille, skovsyre, dild mv.
Spiselige blomster
Ristede frø og kerner som f.eks. lyse og brune hørfrø
sesamfrø, græskarkerner og solsikkekerner
Tørrede frugter som f.eks. dadler
abrikoser, mango, rosiner, gojibær og tranebær mv.
Nødder
ristede/uristede, salte/naturel, som f.eks. cashewnødder, mandler, hasselnødder, pistacienødder mv.
Frisk frugt som f.eks. melon
æble, pære og bær som brombær, hindbær, jordbær og blåbær
Sådan gør du
Bland ingredienserne i salaten eller servér tilbehøret som topping/drys.
Lav gerne en stor portion ristede kerner, frø og nødder, så du altid har noget lækkert salatdrys ved hånden.