Pizza med gedeost, tahin og rødbede er en sjov og anderledes pizza, som du jo kunne overraske dine gæster med.
Ret:
Hovedret, pizza
Køkken:
Italiensk
Antal: 1pizza
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
1opskrift på pizzadejbemærk af denne opskrift får man 2 pizzabunde. Så evt. fordobl fyldet eller frys den anden pizzabund ned, så du har til aftensmad en anden dag
2store rødbeder
Tahin
3/4gederulle
Sesamfrø til pynt
Evt. frisk timian
Sådan gør du
Start med at bage rødbederne. Skræl rødbederne, skær dem i mellemstore stykker og vend dem i olivenolie og friskkværnet peber. Kom dem på en bageplade og bag dem i ovnen ved 200 gr. i ca 25-30 minutter, indtil de er møre, men stadig har lidt bid.
Rul dejen ud. Smør tahin forsigtigt ud på dejen. Fordel de bagte rødbeder på pizzabunden.
Skær gederullen i skiver, og kom dem på pizzaen.
Bag pizzaen i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 gr., eller indtil den er færdigbagt. Servér med lidt ekstra olivenolie, drys sesamfrø over og evt. frisk finthakket timian.