Den bedste opskrift på pizza er en pizza med kartoffel, hvis du spørger mig!
Rør gæren ud i vandet i en stor skål. Tilsæt olivenolie og salt og rør melet i lidt ad gangen. Når dejen begynder at blive hård at røre rundt, hældes den ud på bordet og æltes godt. Tilsæt hele tiden mere mel efter behov. Men gem lidt til dejen skal rulles ud senere.
Når dejen ikke længere hænger fast på bordet og kan rulles mellem hænderne uden at hænge fast, lægges den i en skål med lidt mel i bunden (så den er nem at få ud efter hævning).
Lad dejen hæve under et klæde i en 1 time.
Skær kartoflerne ud i skiver. Skrællen kan beholdes på medmindre den er meget knoldet og ujævn. Vend dem med olivenolie og læg dem på en bageplade ved siden af hinanden. Drys med salt og peber og bag ved 200 gr. i ca. 15 minutter.
Del dejen i to og rul hver dej ud til en pizza.
Smør marscapone på pizzabundene med bagsiden af en ske.
Fordel de bagte kartoffelskiver.
Læg tynde skiver mozzarella på og til sidst fordel skiver af gederulle.
Drys med masser af grofthakket og hele blade rosmarin.
Drys med friskkværnet peber og bag i ovnen ved 225 gr. i ca. 20-25 minutter.
Dryp god olivenolie over de færdigbagte pizzaer og servér.
www.juliekarla.dk