Rør gæren ud i vandet i en stor skål.
Tilsæt olivenolie og salt og rør melet i lidt ad gangen.
Når dejen begynder at blive hård at røre rundt, hældes den ud på bordet og æltes godt. Tilsæt hele tiden mere mel efter behov. Men gem lidt til dejen skal rulles ud senere.
Når dejen ikke længere hænger fast på bordet og kan rulles mellem hænderne uden at hænge fast, lægges den i en skål med lidt mel i bunden (så den er nem at få ud efter hævning).
Lad dejen hæve under et fugtigt viskestykke i en 1 time.
Når dejen er hævet færdig vendes den ud på bordet og deles i 8 mindre stykker.
Hak løg og hvidløg fint.
Steg det gyldent i olivenolie.
Tilsæt krydderier og steg med.
Kom tomat i og salt og lad det simre i ca. 10 minutter.
Blend tomatsaucen lind med en stavblender og sæt til side til senere.
Kom alle ingredienser til pestoen i en foodprocessor eller minihakker og blend til en grov pesto.
Klem farsen ud af salsiccia pølserne og steg små stykker af farsen sprødt på en tør pande.
Rul pizzabundene ud på et meldrysset bord.
Smør et tyndt lag tomatsauce på den første pizza.
Drys med lidt revet mozzarella og små tern af frisk mozzarella.
Fordel små stykker stegt salsiccia på pizzaen.
Kom pizzaen i ovnen ved 400 grader og bag den i 1-2 minutter.
Kom grønkålspesto på den bagte pizza og nyd med det samme.
Fortsæt på samme måde med de resterende pizzaer.
www.juliekarla.dk