Portobello burger med kylling, blå ost og æble er det bedste low carb måltid
Ret:
burger, Hovedret
Køkken:
low carb
Antal: 2personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
2stk kyllingebryster
4stk portobello svampe
1pk. baconjeg brugte Hanegals tørsaltet bacon
1/2rødløg i ringe
1/2æble i tynde skiver
8skiverblåskimmelost
Sesamfrø
En god mayonaise rørt med friskhakket timian
Sådan gør du
Læg baconen på en bageplade med bagepapir, og bag baconen i ovnen, indtil det er sprødt.
Steg kyllingbrysterne på en pande, indtil de er gennemstegte.
Rens potobellosvampene og steg dem på en grillpande, indtil de er møre og har fået lidt striber. Bland en god mayonaise med frisk timian.
Smør lidt timian-mayo på den ene portobellosvamp og læg et stykke kyllingebryst på. Læg derefter blåskimmelost, æbleskiver, rødløg og bacon på, og afslut med den sidste portobellosvamp. Drys med ristede sesamfrø og servér straks.