Lækker proteinrig morgenmad med æg og ærtecreme. Den perfekte start på dagen!
Ret:
Morgenmad
Antal: 2personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
150gr. optøede ærter
3spsk.græsk youghurt 10 %
75gr. feta i blok
1/2lille fed hvidløg
1spsk.friskhakket purløg
1nip cayennepeber
Salt
Peber
2stk. paleo brødeller rugbrød
2blødkogte æg
Ristede græskar- og solsikkekerner
Sådan gør du
Hæld de optøede ærter i en skål. Kom græsk yoghurt, feta og presset hvidløg med ned i skålen. Mos nu ærterne sammen med ingredienserne med bagsiden af en grydeske, indtil mange af ærterne bliver moste.
Bland den friskhakkede purløg i og smag til med cayennepeber og salt.
Kog æggene i 6 min. indtil de er smilende. Hæld koldt vand over dem, pil dem og sæt dem til side.
Fordel ærtecremen på de to skiver paleo brød. Bræk æggene midt over med fingrene, så æggeblommen flyder lidt ud, og læg dem på ærtecremen. Drys med ristede solsikke- og græskarkerner, purløg og frisk kværnet peber og servér straks 2 styks lækker proteinrig morgenmad.