Quinoagrød med tørrede figner, agavesirup og kardemommemælk
Forb. tid
5min
Tilb. tid
15min
Sund Quinoagrød med tørrede figner, agavesirup og kardemommemælk. En perfekt start på dagen!
Ret:
Morgenmad
Køkken:
dansk
Antal: 2
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
1dl.quinoa
2dl.mælk
½tsk.ren vaniljepulverUrtekram
4tørrede figner
Varm mælk
Kardemomme
Agavesirup
Sådan gør du
Skyl quinoaen grundigt, og kom quinoaen i en gryde med mælk og vaniljepulver, og kog det i ca. 15 minutter, indtil quinoaen er kogt færdig, og mælken er optaget.
Varm lidt mælk op i en anden gryde og tilsæt en smule kardemomme.
Hæld den varme kardemommemælk over quinoagrøden, dryp med agavesirup og drys med grofthakkede tørrede figner.