Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Rødkålssalat med ingefær, æble og nødder
Forb. tid
15
min
Samlet tid
15
min
Rødkålssalat med ingefær, æble og nødder perfekt hele året rundt, men i sær til den tunge julemad.
Ret:
jul, Salat, Tilbehør
Køkken:
dansk
Antal
:
4
personer
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
500
gr.
rødkål
1
spsk.
æblecidereddike
1
tsk.
agavesirup
1
tsk.
fint revet frisk ingefær
2
spsk.
gojibær
kan købes i helsekostforretninger
1
stk
æble
2
håndfulde
usaltede pistacienødder
eller mandler, hasselnødder eller valnødder
Sådan gør du
Snit rødkålen fint på et mandolinjern, eller skær det i tynde strimler.
Bland æblecidereddike med agavesirup og fintrevet ingefær.
Vend dressingen sammen med den snittede rødkål.
Hak æblet fint og bland det i rødkålssalaten sammen med gojibær og grofthakkede pistacienødder.