Sæt ovnen på 200 grader.
Skyl rødbederne fri for jord og læg dem på en bageplade i ovnen. Bag dem i ca. 1 1/2 time til de er møre og skrællen begynder at rynke. Lad dem derefter køle af, og pil så skrællen af.
Skyl perlebyggen og kom dem i en gryde med letsaltet vand. Kom dem møre under låg og lad dem køle af.
Skyl ruccolaen og læg det på et fad.
Drys den afkølede perlebyg over.
Skær de bagte rødbeder i mindre stykker og læg på salaten.
Fordel også skiver af gederulle samt pære rundt på salaten.
Rør dressingen sammen og hæld den over salaten.
Afslut til sidst med grofthakkede valnødder.
Du kan forkorte tilberedningstiden ved at koge rødbederne i stedet i ca. 45 minutter. De skal koges med skrællen på og efter kogetid skylles de med koldt vand og skrællen gnides let af.
www.juliekarla.dk