Skyl quinoaen i vand og hæld vandet fra. Kog quinoaen i 2 dl. vand under låg, indtil al væden er absorberet. Lad quinoaen køle af.
Skræl rødbeden og kør den igennem en spiralizer. Har du ikke en spiralizer kan du sagtens skære den ud i tynde skiver med en kniv, skrælle små bånd med en kartoffelskræller eller rive den på et rivejern.
Skyl babyspinaten og hak den groft. Skær avocadoen i skiver. Skræl grapefrugten og skær den ud i både.
Fyld nu glasset med ingredienserne til salaten. Læg først et lag hakket spinat i bunden. Fordel rødbedestrimler ovenpå. Hæld den afkølede quinoa i, dernæst avocado, grapefrugt og quinoa igen og afslut med let ristede solsikkekerner.
Bland alle ingredienserne til sennepsdressingen sammen og bland den i din salat med quinoa ved servering. Ryst glasset og hæld quinoasalaten ud på to tallerkner.