Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Små kikærtefladbrød med islandsk laks
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
10
min
Små kikærtefladbrød med islandsk laks er den perfekte forret.
Ret:
fisk, Forret
Køkken:
dansk, islandsk
Antal
:
8
små fladbrød
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
100
gr. kikærtemel
Ca. 1 dl. vand
2
spsk.
olivenolie
Salt
Olivenolie til stegning
Røget laks
Flødeost
Æble
Rødløg
Purløg
Persille
Sådan gør du
Bland kikærtemel med vand, olivenolie og lidt salt. Dejen skal have konsistens, som den pandekagedej, man bruger til tykke amerikanske pandekager.
Steg kikærtefladbrødene på en pande med olivenolie, og vend dem undervejs.
Skær laks og æbler i passende skiver.
Smør de færdigbagte kikærtefladbrød med flødeost, og læg laks og æbleskiver oven på.
Pynt med finthakket rødløg, persille og purløg, og servér.