Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Sødt gulerodsbrød
Forb. tid
15
min
Tilb. tid
1
t
Super dejligt sødt gulerodsbrød, der er sundt men smager næsten som kage!
Ret:
bagværk, brød, kage
Køkken:
dansk, nordisk
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
250
gr revet gulerod
100
gr mandler
75
gr dadler
75
gr smør
1
dl
mælk
2
æg
1
tsk
kanel
1
tsk
natron
200
gr hvedemel
valnødder til pynt
evt. 50 gr rosiner
Sådan gør du
Riv gulerødderne på et rivejern og kom det i en foodprocessor sammen med smør, mandler og dadler.
Blend massen indtil den har en fin konsistens, og hæld den over i en skål.
Bland æg og mælk heri, og tilsæt til sidst kanel, natron og hvedemel og rør blandingen godt sammen.
Tilsæt evt. rosiner, hvis det ønskes.
Hæld dejen over i en smurt form, pynt med valnødder og bag brødet ved 180 gr. i ca. 1 time. Server gerne brødet sammen med cream cheese.