Squashspaghetti med citron, parmaskinke og gedeost
Forb. tid
20min
Tilb. tid
10min
Samlet tid
30min
Squashspaghetti med citron, parmaskinke og gedeost er det perfekte low carb måltid
Ret:
Hovedret
Køkken:
low carb
Antal: 2personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
1/2gederulle
6skiverparmaskinke
Frisk timian
Agavesirupeller akaciehonning
1stor squashca. 400 gr.
1spsk.olivenolie
Skal af 1/4 økologisk citron
1spsk.frisk timian
1håndfuld græskarkerner
Salt
Olivenolie
Sådan gør du
Start med at lave de små parmaskinkepakker med gedeost.
Skær den halve gederulle ud i seks skiver. Læg dem på hver af de seks skiver parmaskinke.
Dryp osten med en smule agavesirup og drys lidt frisk timian over.
Fold parmaskinken rundt om osten, så den former en lille pakke, og sørg for at enderne vender ned af. Tryk parmaskinken godt sammen om gedeosten, så den ikke slipper, når den bliver bagt.
Læg pakkerne på et stykke bagepapir og bag pakkerne ved 225 gr. i ca. 10 minutter, eller indtil parmaskinken bliver en lille smule sprød, og osten dejligt smeltet og cremet.
Lav imens din squashspaghetti.
Skyl squashen rigtig godt. Riv squashen på et mandolinjern eller med en spiralizer, så man får nogle lange flotte squashspaghetti-strimler. Vend squashspaghettien med 1 spsk. olivenolie, citronskal og frisk timian og smag til med lidt citronsaft.
Rist græskarkernerne kort på en pande med en lille smule olivenolie og godt med salt. Vend dem rundt undervejs, så de bliver sprøde på alle sider. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
Anret squashspaghettien på en tallerken og læg tre små parmaskinkepakker ovenpå. Drys med de saltede græskarkerner, lidt ekstra citronskal og frisk timian, friskkværnet peber og endelig en god sjat god olivenolie.