Skær squashen ud i lidt tykke aflange skiver (ca 3-4 mm.) og læg dem ud på en bageplade med bagepapir. Drys godt med salt over og lad dem trække noget af vandet ud i en halv times tid. Dup squashskiverne tørre med et stykke køkkenrulle og sæt dem i ovnen. Bag squashskiverne i ca. 20-25 minutter ved 200 gr., indtil de er møre og begynder at tage en lille smule farve i kanterne. Sæt dem til side til senere.
Skræl græskaret og skær det i store tern. Kog ternene møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og kom græskarternene op i en foodprocessor.
Tilsæt mælk, olivenolie, salt og groft hakket timian og blend indtil du har en lækker cremet mos. Smag til med peber og evt. lidt mere salt.
Skær fennikelpølsen ud i små tern og steg dem i et par minutter på en tør pande. Hæld dem over på en tallerken med fedtsugende køkkenrulle og stil dem til side.
Nu kan du samle din lasagne. Start med et lag græskarmos i bunden. Drys lidt fennikelpølse over og afslut med squash-lasagneplader. Riv de to mozzarellaer og drys den ene over pladerne. Fortsæt derefter med græskarmos, fennikelpølse, squash-lasagneplader og afslut med lidt ekstra græskarmos, den sidste mozzarella og det sidste fennikelpølse.
Bag lasagnen ved 200 gr. i ca. 25 minutter, indtil osten har fået en flot gyldenbrun farve.