Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Sunde Boller med hasselnødder, æble og kanel
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
20
min
Sunde Boller med hasselnødder, æble og kanel er et low carb alternativ til de hvide boller.
Ret:
bagværk, brød
Køkken:
dansk
Antal
:
6
-7
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
50
gr. hasselnøddemel
25
gr. hvedeklid
2
spsk.
FiberHUSK loppefrøskaller
1
tsk.
bagepulver
1
tsk.
kanel
1/4
tsk
salt
2
spsk.
skyr
75
gr. æblemos
2
stk æg
Sådan gør du
Rør æggene sammen med æblemos og skyr.
Tilsæt de tørre ingredienser og rør godt rundt.
Form 6 boller i hånden ved hjælp af en ske. Dejen er nemlig en lille smule våd. Dyp evt. skeen i vand før du former.
Bag hasselnøddebollerne ved 200 gr. i ca. 20 minutter, eller indtil de har fået en gylden brun overflade.