Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Sunde havregrynskager, som alle kan lave!
Forb. tid
15
min
Tilb. tid
20
min
Ret:
bagværk
Antal
:
12
-15
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
300
gr. meget moden banan
1
æggehvide
æg str. L
100
gr. fint valsede havregryn
50
gr. grov valsede havregryn
1
stor håndfuld tranebær
1
stor håndfuld kokosflager
Evt. mandler til pynt
Sådan gør du
Mos de skrællede bananer. Jeg plejer at bruge bagsiden af en grydeske i stedet for en gaffel.
Tilsæt æggehviden og rør havregrynene i.
Tilsæt tranebær og kokosflager.
Form små havregrynskager med en ske og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Pynt evt. med mandler og bag kagerne ved 200 gr. i ca. 15-20 minutter, indtil de har en gylden brun overflade.