Lækker tiramisu med hvid chokolade, som er yderst vanedannende
Ret:
Dessert, kage
Køkken:
Italiensk
Antal: 6personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
250gr. marscapone
3æggeblommer
1/2vaniljestang
3æggehvider
2dl.piskefløde
1pk. ladyfingers
150gr. flormelis
2dl.stærk kaffe
3-4spsk.marsala
50gr. god hvid chokolade
Sådan gør du
Æggeblommerne piskes hvide og luftige sammen med flormelisen og vaniljekornene.
I en anden skål piskes æggehviderne helt luftige til en skum og i en tredje skål piskes fløden til flødeskum.
Marscaponen røres godt sammen med æggeblommeblandingen, så der ikke er nogle klumper. Herefter blandes flødeskummen og til sidst æggehviderne forsigtigt i.
Fordel de fine ladyfingers i et fad og dryp med kaffe og marsala over dem.
Læg herefter et lag med creme over og derefter ladyfingers igen.
Slut af med et lag creme og sæt desserten på køl indtil den skal spises. Lige før servering drysses den med kakao og revet hvid (god!) chokolade.
Server kagen sammen en stærk kop kaffe og et lille tip er, at tiramisuen er endnu bedre dagen efter!