Super lækker morgenmad. Prøv Turkish eggs når det skal være ekstra godt!
Begynd med at røre yoghurten sammen med smuldret feta (gem lidt feta til topping senere) og presset hvidløg. Smag til med salt.
Smelt smør i en lille gryde og bland chili i. Sæt til side.
Kom vand og en lille smule eddike i en mellemstor gryde.
Vandet skal ikke koge, men være lige under kogepunktet. Slå et æg ud i en lille skål. Sæt vandet i bevægelse med et piskeris, og hæld ægget i vandet. Hjælp gerne lidt til med en stor ske til at få hviden til at samle sig om blommen. Lad ægget simre i vandet i 1-2
minutter, og tag det op. Hviden skal være fast, og blommen helt flydende. Gør
det samme med det sidste æg.
Anret feta-yoghurten på to tallerkner. Dryp med chili-smør og placér det pocherede æg i midten. Drys med chiliflager og frisk mynte og servér.
www.juliekarla.dk