Læg cashewnødderne i en skål og hæld kogende vand over. Lad nødderne ligge i blød i 30 minutter.
Hak løg, hvidløg og bladselleri fint.
Varm olivenolie op i en dyb pande og steg de finthakkede grøntsager gyldne i 1-2 minutter.
Tilsæt pastakrydderi og rør rundt.
Hæld cherrytomatsaucen i, skru ned og lad det simre i ca. 5 minutter
Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog til pastaen.
Tag cashewnødderne op af vandet og hæld dem i en minihakker eller blender. Hæld 2 dl vand i og blend nødderne til det har konsistens som en tyk fløde.
Kom den cremede nøddemasse i tomatsaucen og rør godt rundt. Smag saucen til med salt og hold den varm.
Kog pastaen al dente og hæld vandet fra, men gem 2 dl af pastavandet.
Kom pastaen direkte over i panden med tomatsauce og vend det hele godt rundt. Tilsæt 1 dl pastavand, så saucen bliver en smule mere lind. Tilsæt 1 dl mere, alt efter smag og behag.
Anret pastaretten i 4 tallerkner og drys med ekstra pasta krydderi.
www.juliekarla.dk