Lækre vegetarfrikadeller med gulerødder og spidskommer smager simpelthen bare så godt.
Ret:
Hovedret
Køkken:
vegetar
Antal: 2personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
300gr. revet gulerod
Ca. 75 gr. kikærtemel
2stk æg
100gr. feta
1/2tsk.salt
3spsk.finthakket frisk persille
3spsk.finthakket frisk koriander
1tsk.spidskommen
Masser af friskkværnet peber
Sådan gør du
Bland de revne gulerødder sammen med æg, smuldret feta, finthakket persille og koriander samt salt, spidskommen og masser af frisk kværnet peber.
Bland kikærtemel i, og rør godt rundt. Nu skulle man gerne have en våd men sammenhængende fars. Stil farsen på køl i en halv times tid.
Form forsigtigt små frikadeller med hænderne og steg dem sprøde på en pande med olivenolie. Først ved høj varme, så de bliver dejligt sprøde og skru derefter ned.
Steg dem færdige og servér de skønne vegetarfrikadeller med en lækker dip.