Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
5
fra
1
stemme
Udskriv
Vildt farsbrød
Forb. tid
15
min
Tilb. tid
40
min
Her kommer en opskrift på vildt farsbrød når det er allerbedst!
Ret:
Hovedret
Køkken:
dansk, nordisk, vildt
Antal
:
4
personer
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
500
gr hakket rådyr
1
løg
1
dl
piskefløde
1
æg
2
spsk
rasp
2
spsk
frisk finthakket timian
1
knivspids revet muskatnød
1/4
tsk
friskkværnet peber
1
tsk
salt
1
pk økologisk bacon i skiver
2
spsk
tørrede tranebær
2
spsk
usaltede pistacienødder
Sådan gør du
Rør farsen godt sammen med revet løg, piskefløde og æg.
Tilsæt rasp, finthakket timian, muskatnød, peber og salt.
Tilsæt herefter tørrede tranebær og pistacienødder og ælt farsen godt sammen.
Form farsen til et farsbrød i et ovnfast fad og læg baconskiver over. Bag vildt farsbrødet i ca. 40 minutter ved 200 gr alm. ovn.