Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Wok med kylling og cashewnødder
Forb. tid
30
min
Tilb. tid
10
min
Samlet tid
40
min
Wok med kylling og cashewnødder er inspireret af den thailandske ret.
Ret:
Hovedret
Antal
:
2
personer
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
500
gr.
kyllingebryst
2
stk
gulerødder
1
stk
løg
1
stk
rød peberfrugt
gerne aflang
1/2
rød chili
alt efter smag og behag
2
fed
hvidløg
2
spsk.
østerssauce
1
spsk.
fiskesauce
1
tsk.
kokospalmesukker
2
håndfulde
cashewnødder
1
stk
lille blomkål
Sådan gør du
Start med at blende blomkålen, indtil man har en ris-lignende konsistens. Sæt ti side.
Steg finthakket hvidløg og rød chili i olie på en varm pande i et par minutter, indtil det er gyldent. Tilsæt kyllingbryst skåret i små stykker.
Steg kødet i et par minutter.
Skær peberfrugt i store mundrette stykker. Skær løget over i 4 kvarte stykker.
Tilsæt grøntsagerne.
Bland østerssauce sammen med fiskesauce og kokospalmesukker, og bland det hele i.
Svits det hele godt sammen, bland cashewnødder i, og servér med blomkålsris.